Volg KTNO op Facebook Volg KTNO op Twitter Volg KTNO op LinkedIN

Wie zijn wijRogier de Beijer

 

Rogier is econoom, arbeidsmarktdeskundige en oprichter van Stichting KTNO. Hij heeft bovendien up-to-date kennis van en ervaring met onderwijs alsook HRM in het bedrijfsleven. Vanuit deze achtergrond is hij kenner van competentiegerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse hoger onderwijs met zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende markten. Zijn gedrevenheid om in 2009 Stichting KTNO op te richten is gelegen in zijn overtuiging dat complementaire zorg een glansrijke toekomst wacht in maatschappelijke zin. 

 

LinkedIn

 

 

Stefanie Straeter

 

Stefanie is communicatie-deskundige, bestuurslid van Stichting KTNO en een krachtige projectmanager. Ze heeft er bewust voor gekozen om werkzaam te zijn in deze branche, zodat ze haar bijdrage kan leveren aan de verhoging van kwaliteit. Zij ziet dat de complementaire zorg bestaansrecht heeft, maar hier en daar wel achterblijft in professionalisering en kwaliteit. Met haar scherpe oog voor detail probeert ze met KTNO te helpen stappen te zetten in de goede richting.

 

LinkedIN


 
 
 
Pim Mandigers
 
 
Pim is een doelgerichte en praktisch ingestelde kwaliteits- en servicemanager, en eveneens aanspreekpunt voor deelnemende opleidingsinstituten. Vanuit zijn ervaring als docent aan het moderne Zadkine College brengt hij een nieuwe, frisse kijk op kwaliteit voor de toekomst van KTNO. Zo is hij betrokken bij de doorontwikkeling van ons vernieuwde platform, waarbij hij in sterke mate rekening houdt met hoe (aspirant) studenten hun bezoek ervaren. Kwaliteit van onderwijs, duurzaam leren en excellente functionaliteit zijn daarbij voor hem belangrijke uitgangspunten.
 
Stichting KTNO

Postadres:
Generaal Stedmanstraat 59
5623 HW Eindhoven
T: 040 8421336

Bezoek uitsluitend op afspraak.

BTW: NL8214.91.180.B01
KvK: 17267359
Aanhef    Dhr.   Mevr.
Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Stel uw vraag