Volg KTNO op Facebook Volg KTNO op Twitter Volg KTNO op LinkedIN

Waar staan wij voor
Missie
Hoe bereik je nou de hoogst haalbare kwaliteit in onze branche? Door samenwerkingsverbanden op te zoeken met de beste opleiders binnen de natuurgerichte zorg in Nederland. Door opleidingen, bij- en nascholingen, cursussen en workshops onafhankelijk en dus ongekleurd te toetsen. Door opleidingen op een heldere manier in beeld te brengen, zodat het ook echt opgepikt kan worden door anderen. Kortom, door de verbinding tussen therapeut en opleider te optimaliseren!
 
 
Kernwaarden
 
 
Kwaliteit
Kwaliteit zit niet alleen in onze naam. We streven samen met natuurgerichte opleidingsinstituten naar het hoogst haalbare als het gaat om aanbod. Dat begint bij aanmelding van een scholingsmogelijkheid bij KTNO; alleen een inhoudelijk sterk studieplan kan door ons geaccrediteerd worden. Dit zorgt ervoor dat wij een krachtige bijdrage leveren aan een succesvolle start of vervolg van scholing ten behoeve van therapeuten in de natuurgerichte zorg.

Objectiviteit
Elke nieuwe scholingsmogelijkheid die door ons geaccrediteerd wordt, doorloopt exact dezelfde procedure.
De scholingsmogelijkheden worden door een objectieve commissie getoetst, waardoor wij garant kunnen staan voor een ongekleurde, betrouwbare rapportage. Doordat wij onafhankelijk zijn, staan wij er altijd voor open om met andere beroepsorganisaties in gesprek te gaan.

Transparantie
Wanneer je als deelnemende therapeut onze website bekijkt wordt het je meteen duidelijk; wij zorgen voor informatie die normaliter nogal het nodige speurwerk vergt of simpelweg onvindbaar is op andere websites. Daarbij komt dat onze werkwijze geen geheim is. Je kunt als bezoeker op onze website precies zien hoe we ons werk doen en waarom. Ook in de persoonlijke communicatie van onze medewerkers is dit merkbaar.

Doelmatigheid
Alle goede natuurgerichte opleidingen onder één dak. Dit doen we natuurlijk niet voor niets. We werken met elkaar ontzettend hard aan het succesvoller maken van onze branche. Dat is waarom wij van al onze actoren verbondenheid vragen met deze doelstelling. Als therapeut kun je een juiste afweging en keuze maken voor de te volgen scholing. 

Betrokkenheid 
Jouw ontwikkeling is ook onze ontwikkeling. Werken vanuit ambitie, menselijke warmte en spirituele drive, vormen onze gemeenschappelijke factoren. Wanneer je twijfelt of vragen hebt over een KTNO aangelegenheid, dan gaan wij graag met je in gesprek. 
 
Stichting KTNO

Postadres:
Generaal Stedmanstraat 59
5623 HW Eindhoven
T: 040 8421336

Bezoek uitsluitend op afspraak.

BTW: NL8214.91.180.B01
KvK: 17267359
Aanhef    Dhr.   Mevr.
Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Stel uw vraag