Volg KTNO op Facebook Volg KTNO op Twitter Volg KTNO op LinkedIN

InformatieOp welke groot- of  kleinschalige manier u ook scholingsmogelijkheden in de natuurgerichte zorg geeft, hoe lang u ook actief bent in de branche, samenwerken met ons is praktisch altijd mogelijk. 
 
Stichting KTNO toetst, accrediteert en registreert scholingen in de natuurgerichte zorg op basis van marktconforme criteria. Beroepsverenigingen hebben daarbij de mogelijkheid de door ons geaccrediteerde scholingen te erkennen middels een eigen online account. Hiermee kunnen zij heel eenvoudig een uitspraak doen over de toepasselijkheid van een scholing voor hun vereniging. Daar waar KTNO zich buigt over kwaliteitsaspecten van een scholing, kijkt de vereniging dus naar de inhoudelijke overeenkomsten tussen de scholing en haar leden. 
 
Het staat daarbij de beroepsverenigingen vrij om niet iedere soort en iedere vorm van scholing te erkennen. Zo zijn er beroepsverenigingen die zich enkel buigen over het bij- en nascholingsaanbod van KTNO en voor de beroepsopleidingen naar een ander accreditatie-instituut verwijzen. Uiteraard zijn er ook beroepsverenigingen die zich richten op het volledige scholingsaanbod bij KTNO. 
 
Wij zullen ons nu én in de toekomst in lijn met onze visie blijven inzetten voor samenwerking. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van de noodzaak om kennis onafhankelijk te toetsen en centraal te borgen en cohesie tussen actoren in ons veld onderling te stimuleren. Daarnaast proberen wij door ons initiatief het beeld dat mensen hebben van onze complementaire zorgmarkt een positieve boost te geven. Kennis delen is volgens ons bij uitstek de bron tot verbinden. 
 
We hopen u via onze website te kunnen inspireren om met ons samen te gaan werken. Een groot aantal van uw vakgenoten gingen u al voor en zijn inmiddels via onze website te vinden met hun aanbod. Het is beslist mogelijk om op een heel praktische, betaalbare, maar toch kwalitatief sterke manier uw aanbod (verder) te ontwikkelen én effectief in beeld te krijgen bij een grote groep therapeuten. Daar gaat natuurlijk wel eerst een gedegen toetsing aan vooraf. Gelukkig kunnen wij u prima hierover informeren en adviseren. Neem gerust eens contact met ons op wanneer een gesprek wenselijk is. Wij komen hiervoor graag bij u langs. Telefonisch zijn wij in elk geval dagelijks voor u bereikbaar onder kantooruren. 
 
Stichting KTNO

Postadres:
Generaal Stedmanstraat 59
5623 HW Eindhoven
T: 040 8421336

Bezoek uitsluitend op afspraak.

BTW: NL8214.91.180.B01
KvK: 17267359
Aanhef    Dhr.   Mevr.
Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Stel uw vraag