Scholing informatie bekijken

Naam opleider Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu
Naam scholing Macrobiotisch Koken
KTNO nummer K5075
Startdatum accreditatie 01-03-2010
Verbonden beroepsorganisaties - NVST
- LVNG
- VBAG
- BATC
Adres gegevens scholing
Adres Stuyvesantstraat 2
Postcode 2593 GM
Plaats Den Haag
Land Nederland
Contact gegevens opleider
Telefoonnummer 070-3831500
E-mailadres klassieke@shiatsudutch.com
Website www.shiatsudutch.com
Wat is/zijn de categorie(ën) van de scholing? - Vakinhoudelijk therapeutisch
Wat zijn de vakgebieden voor Vakinhoudelijk therapeutisch? - Traditionele Oosterse Geneeswijzen
Wat zijn de vakgebieden voor Therapeutische vorming
Wat zijn de vakgebieden voor Ondernemersvaardigheden
Wat is de soort van de scholing? Bijscholing
Welke vorm wordt de scholing in gegeven? Seminar
Is de scholing een volledige thuisstudie? Nee
Wat is het niveau van de scholing? HBO
Studiebelasting
Wat is het aantal docent-contacturen van de scholing? 6u.
Wat is het aantal zelfstudie-uren van de scholing? 0u.
Wat is de totale studiebelasting van de scholing? 6u.
Aantal ECTS 0.0
Studieplan(nen) Studieplan(nen) niet inzichtelijk voor derden
Hoe lang duurt de scholing? 1 dagen
Hoe frequent wordt de scholing gegeven? 1 maal per jaar
Hoe lang bestaat de scholing al? 1998
Hoe groot zijn de groepen doorgaans? 10 - 25
Wat is de aanbevolen vakliteratuur? http://www.shiatsudutch.com/Overige%20PDF/Boekenlijst.pdf
Wat zijn de kosten? Tussen de 0 en 100 euro
Op welke doelgroep richt de scholing zich? Alle studenten en therapeuten die betrokken zijn met Oosterse geneeswijze en horeca kook personeel
Hoeveel les- en/of praktijklokalen worden er gebruikt voor de scholing? 1
Wordt er voor deze scholing een examen afgenomen? Nee
Maakt de scholing deel uit van een andere scholing? Zo ja welke? Ja, namelijk: Shiatsu therapeuten opleiding
Wat zijn de precieze toelatingseisen om aan de scholing deel te kunnen nemen? Geen.
Welke ondersteunende faciliteiten biedt het scholingsinstituut? Per lesdag; uitgebreide beschrijving van de kennis en toepassing van de lesstof op papier, wat dan toegevoegd wordt aan de studentenmappen van de opleiding. Lesstof en documentatie.
Uitgebreide snijtechnieken en bereidingstechnieken.
Wat weet en/of beheerst de student na het afronden van de scholing precies? Diagnostische theorie en toepassing van juiste voeding voor algehele gezondheid en specifieke ziekten. Ook i.v.m. met de hedendaagse sociale en maatschappelijke ziektebeelden. Het geheel kan worden toegepast bij bepaalde ziektebeelden maar kan ook worden gebruikt als preventie.
Waarin onderscheidt de scholing zich ten opzichte van andere vergelijkbare scholingen? Het seminar macrobiotisch koken wordt gegeven door Anushka Hofman en team van gerenommeerde gastdocenten. In het seminar wordt dieper ingegaan op de kunst van de macrobiotiek en medicinale voeding. Centraal staat de invloed en het belang van goede voeding voor de gezondheid.

Gedurende de dag wordt een lezing gehouden over de belangrijkste principes van de macrobiotiek in relatie tot de vijf elementen en yin/yang principes. Er wordt ingegaan op veelvoorkomende klachten en de bijbehorende voedingsadviezen. Ter plaatse wordt een macrobiotische maaltijd bereid en wordt aan de hand van de praktijk informatie over de wijze van bereiden gegeven. Aan het einde van de dag wordt de maaltijd samen genuttigd.
Wie is/zijn de grondleggers van de disciplines waar les in wordt gegeven en in welk land vindt dit zijn oorsprong? George Oshawa - Japan, Kyoko Onishi - Japan.
Hoe en waar kunnen studenten zich na uw scholing verdiepen of verbreden in de door u aangeboden materie? Bij- en nascholing in de school.


Terug naar zoekfilter
 
Stichting KTNO

Postadres:
Generaal Stedmanstraat 59
5623 HW Eindhoven
T: 040 8421336

Bezoek uitsluitend op afspraak.

BTW: NL8214.91.180.B01
KvK: 17267359
Aanhef    Dhr.   Mevr.
Naam   
E-mailadres   
Telefoonnummer   
Stel uw vraag