Hallo docent,
kennen we elkaar al?

Ontdek de voordelen van je docenten account.

Presenteer je op unieke wijze binnen de CAM-sector met een professioneel docentenprofiel

Vier je resultaten door feedback van je studenten te ontvangen, te analyseren én te delen

Vraag in de nabije toekomst direct dispensatie aan bij je beroepsvereniging

Je eigen plek.

Als KTNO hechten we grote waarde aan jouw inspanningen. We hebben daarom een eigen omgeving voor je in petto met essentiële, interessante én handige features.

Bouw ervaringsjaren op, stel je beschikbaar voor nieuwe opdrachten en werk met ons gevalideerde digitale evaluatie systeem. Je feedback was nog nooit zo overzichtelijk en compleet.

Account aanmaken

Docentcriteria.

Als accreditatie-instituut stellen wij natuurlijk ook eisen aan jou als docent. Jij kan namelijk de bepalende factor zijn tussen goede of mindere scholing. Lees je daarom goed in op onze kwaliteitscriteria.

Kwaliteitscriteria

Docent of opleider?

Wij zien iedereen die met een lesgevende rol in contact staat met (student-) zorgverleners en als zodanig ingehuurd wordt door een opleider als docent of trainer. Je hebt in dat geval waarschijnlijk een docentaccount bij ons.

Voer je echter (ook) onderwijsactiviteiten onder eigen vlag en wil je als zodanig accreditatie aanvragen? Dan zien wij je als opleider en heb je een opleidersaccount nodig.

Wil je meer informatie over hoe je ook opleider met KTNO accreditatie kunt worden? Klik dan op de knop bij dit blokje en we vertellen je meer via onze animatie.

Vertel mij meer