Hallo vereniging,
werken we al samen?

Grootste onderwijsplatform voor CAM-zorg.

Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) is een online platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs.

KTNO combineert specifieke kennis van CAM-zorg met knowhow van kwaliteitsborging en moderne informatietechnologie. Onze accreditatietrajecten richten zich op beoordeling, verbetering en ontwikkeling van kwaliteit.

Over KTNO Kwaliteitscriteria

Een groots netwerk.

Maak kennis met meer dan 300 verschillende CAM- onderwijsspecialisten, duizenden docenten en méér dan 2000 unieke onderwijsconcepten op een innovatief platform.

Naar search

RBCZ erkent KTNO.

Vanaf 1 januari 2019 erkent koepelorganisatie RBCZ KTNO als externe accreditatie organisatie ten aanzien van de invulling van minimale bij- en nascholingseisen door beroepsverenigingen. Het protocol met nummer PR 180831 is definitief. Een overgangsperiode van 5 jaar waarbinnen e.e.a. georganiseerd dient te worden is tevens van kracht. U kunt het volledige protocol lezen door op de blauwe knop bij dit artikel te klikken.

Is uw beroepsvereniging bij RBCZ aangesloten? Dan gaan we in de komende periode graag persoonlijk met u in gesprek om het werken met KTNO te bespreken. Wilt u liever een afspraak maken? Klik dan op de gele knop, vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Protocol lezen Afspraak maken

Samenwerken?

Wij staan 's morgens op omdat wij geloven écht verschil te kunnen maken. Het is ons doel om de kwaliteit van CAM-onderwijs te verhogen, de kwaliteit inzichtelijker te maken en het aanbod beter vindbaar te maken. Onze missie trekken we breder: een betere samenwerking realiseren tussen alle belanghebbenden én bijdragen aan een modernere, progressievere en innovatievere beroepsgroep.

Daar hebben wij u als beroepsvereniging voor nodig. Wij leggen u graag verder uit hoe wij werken en wat we van elkaar mogen verwachten. 

Meer informatie

Zij doen al actief mee!