ik ben hier als...

Menu

Hallo kwaliteitsbeheerder,
werken we al samen?

Een groots netwerk.

Maak kennis met meer dan 250 verschillende CAM- onderwijsspecialisten, duizenden docenten en méér dan 1500 unieke onderwijsconcepten op een innovatief platform.

De toekomst van de Nederlandse CAM-zorg begint overduidelijk bij KTNO.  Honderden bezoekers per dag, méér dan 3000 unieke bezoekers per maand.

Wij zorgen voor beweging in informatie en kwaliteit, uw vereniging voor erkenning. 

Samen werken aan optimale kwaliteit.

U kunt als kwaliteitsbeheerder namens uw CAM-vereniging gratis een verenigingsaccount bij ons in gebruik nemen. Verenigingen hebben bij ons regie over erkenning van scholing. Docenten zijn reeds zélf verantwoordelijk voor hun bewijslast en opleiders worden gehouden aan de bekende kwaliteitscriteria waarop KTNO controleert.

Blockchain kwaliteitsbeheer
Nieuw is dat wij zorgverleners bij kwaliteitsbeheer betrekken door evaluaties per gevolgde scholing te digitaliseren en hun waarderingen te publiceren. Zo draagt iedereen bij aan het accreditatieproces.

Wat is blockchain?

Keuzes voor het beste.

KTNO hanteert markt-conforme kwaliteitscriteria. Onderstaande knop geeft inzicht in de kwaliteitscriteria die wij stellen aan scholingen, opleiders en docenten.

Online evalueren
Naast de afspraken die wij met opleiders en docenten maken, wordt het binnenkort mogelijk om een gevolgde scholing én eventueel daarbij betrokken docenten zelf te beoordelen via ons evaluatie systeem. Zorgverleners hebben daarvoor wel een account bij ons nodig.

Gerichtere feedback
Groot voordeel is dat hiermee een innovatief visitatie en validatie systeem ontstaat dat helpt bij het opnieuw afgeven van accreditaties. Het geeft beter inzicht in hoe aanbieders presteren zodat deelnemers ook in de toekomst de beste keuzes kunnen maken.

Kwaliteitscriteria