• Actief sinds: 2019
 • Aantal scholingen: 41

WelZijn massage opleiding

Visie
 
 
WelZijn massageopleiding is een opleiding waarin jij wordt opgeleid volgens een holistische visie. Je leert kijken naar de mens als geheel. Een opleiding waar normen en waarden hoog in het vaandel staat met respect naar iedereen. Een opleider die jou de mogelijkheden biedt verschillende soorten massagetechnieken aan te leren, stilstaat bij de ademhaling en voeding, maar ook de psychische kanten van de mens belicht.
 
WelZijn massageopleiding is een opleiding die ook het stuk persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Die jou leert kijken en bewust laat maken van jou eigen kunnen en denken. Jijzelf op een voetstuk leert staan. Een opleider die jou eigen mogelijkheden en tekortkomingen leert gebruiken en tot iets positiefs laat ontstaan. Je leert keuzes te maken en de ander te begeleiden in plaats van oplossen. Je leert zorg te dragen voor jou en de ander zijn veiligheid. Dat je weet wat je moet doen bij onverwachte gebeurtenissen in je praktijk en hoe je jou eigen praktijk mag gaan beginnen.  Je leert kijken naar jezelf en wat jij nodig hebt.
 
Dat wanneer je klaar bent met een opleiding je alle kanten hebt belicht en je daardoor een goede keuze kunt maken om evt. verder te kunnen gaan. WelZijn massage opleiding staat voor kennis, motiveren, samenwerken, plezier, transparant zijn, eerlijkheid en kwaliteit. 
Dan pas kan je met een open mind en verbinding je openstellen voor jou cliënten.
Holistisch kijken, leren adviseren en de juiste begeleiding geven. Variatie en nieuw geschreven materiaal. Waar wil je beginnen, wat is jou motivatie. Wat is het wat jij wilt. Wat heb je nodig. Waarmee kunnen wij jou helpen als team. Je eigen leerplan uitstippelen samen met je coach. WelZijn massageopleiding vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en zal je hierin graag begeleiden.

Scholingen

Geaccrediteerd

Docenten (6)

 • Hannie Winia

  31 scholingen


 • Marjan Heerkens

  2 scholingen


 • Corrie Wierda

  23 scholingen


 • Ant Folkerts

  21 scholingen


 • Rob Kleinenberg

  2 scholingen


 • Wytske Hoitinga

  2 scholingen